Simply Clever - Scala je preprosto pametna!

Škoda Scala je preprosto pametna. Ne le zaradi vseh naprednih tehnoloških rešitev, ki ji ponuja, temveč je nova Škoda Scala pametna še zaradi marsičesa drugega. Skupek simpatičnih in nadvse uporabnih rešitev se imenuje Simply clever in med drugim vključuje nepogrešljiv predal za shranjevanje dežnika v voznikovih vratih. Tako mokrega dežnika ni treba imeti v notranjosti avtomobila, temveč ga preprosto vtaknete v predal. Po meri narejen dežnik se bo tam posušil, saj je za odtekanje vode dobro poskrbljeno.
 

Rezervirajte testno vožnjo

Spoznajte novo Škodo Scalo na testni vožnji!

 

Prav tako prepoznavna posebnost Škodinih avtomobilov je strgalo za led, ki ga najdete na pokrovčku rezervoarja goriva. Preprosta, a zelo uporabna napravica med drugim ponuja pripomoček za merjenje globine profila na pnevmatikah. Zares pametno!

Držalo za steklenico.
Držalo za steklenico. Avtor: Andraž Lazič

Med ostale priročne ideje sodijo še preklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža, ki omogoča prevoz daljših predmetov, vlečna kljuka, ki se pospravi ob pritisku na gumb, potem so tu električno pomična prtljažna vrata. Posebnost je posoda tekočine za vetrobransko steklo, katere vgrajeni lijak pomeni, da so časi polivanja tekočine mimo posode lahko za vedno za nami. Omeniti velja še priročno posebnost, ki jo cenimo predvsem na dolgih poteh, govorimo o predalih v vratih. Ti sprejmejo 1,5-litrsko plastenko, medtem ko manjše predmete na mestu drži priročna elastika. Mladim družinam bo prav prišel še koš za smeti, ki prav tako najde prostor v predalu.

 

Zadnje novice

PAKETI OPREME - Active, Ambition in Style

Več informacij

Prtljažnik sedaj še večji - Škoda Scala

Več informacij

PRIMERJAVA: Škoda Scala, Rapid, ali Octavia

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA