PAKETI OPREME - Active, Ambition in Style

Ni važno, katerega od treh paketov, ki jih ponuja Škoda Scala, boste izbrali, saj bo v vsakem primeru poskrbljeno za veliko več kot le najnujnejše osnove. Kot je pri Škodi že v navadi, se imenujejo Active, Ambition in Style ter si tako tudi sledijo. Že standardna oprema različice Active vsebuje zelo veliko, na primer v barvo karoserije odeta električno nastavljiva zunanja ogledala, vratne kljuke in odbijače, okvir sprednje rešetke je kromiran, potem so tu še dnevne luči LED, kromirani notranji vratni ročaji, daljinsko centralno zaklepanje, črno-beli zaslon Maxi DOT, 6,5-palčni infotainment sistem Swing, dve vtičnici USB-C in veliko drugega.

Merilniki hitrosti Škoda Scala
Merilniki hitrosti Škoda Scala Avtor: Andraž Lazič

Nadgradnja paketa Ambition se prepozna po predalu za dežnik vključno z dežnikom ŠKODA, predalu za shranjevanje pod sprednjimi sedeži, odlagalnih žepih na notranji strani sprednjih naslonjal, dvopodročni klimatski napravi Climatronic, prednjih sedežih z nastavljivo ledveno oporo, vtičnici 12-V v prtljažniku, meglenkah, ima tudi velik predal pod naslonom za roke – Jumbo BOX.

Simply Clever rešitve - odlagalne površine v Škoda Scala
Simply Clever rešitve - odlagalne površine v Škoda Scala Avtor: Andraž Lazič

Vrh med standardnimi paketi opreme je Style, ki vse našteto nadgradi z malce prestiža in še večjo uporabnostjo. Serijske so zadnje in sprednje luči FULL LED, usnjen volan in prestavna ročica, tekstilne talne preproge, Easy Start zagon in vstop brez ključa ter 8-palčni infotainment sistem Bolero, ki vključuje povezavi SmartLink+ in Bluetooth.

8-palčni infotainment sistem Bolero
8-palčni infotainment sistem Bolero Avtor: Porsche Inter Auto

Nova raven dinamike in prefinjenosti

Vsakdo, ki se je že imel priložnost zapeljati z novo Škodo Scalo, je lahko občutil, da je ta avtomobil res postavil neke vrste mejnik v ponudbi te znamke. Zgoraj našteti sklopi avtomobila in znanje, ki je vanj vgrajeno, sodelujejo bolje kot kadar koli prej. Predvsem preseneča s tem, da je po godu vsakemu tipu voznika, tako na račun odlične prilagodljive ergonomije kot preprostosti upravljanja. V vožnji je Scala lahkotna in udobna, vseeno pa se ne boji dinamičnega vozniškega vložka. Natančna vodljivost pride še posebej do izraza pri močnejših izvedbah, zlasti če je avtomobil opremljen s športnim podvozjem in še bolj, če je na seznamu dodatkov odkljukano prilagodljivo vzmetenje z možnostjo izbire štirih programov.

Zadnje novice

Prtljažnik sedaj še večji - Škoda Scala

Več informacij

PRIMERJAVA: Škoda Scala, Rapid, ali Octavia

Več informacij

Simply Clever - Scala je preprosto pametna!

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA