Prtljažnik sedaj še večji - Škoda Scala

Če so bili doslej Škodini avtomobili C-segmenta velikostno nekako izven klasičnih okvirjev, je Škoda Scala samozavestno stopila natanko v vroče središče razreda. Torej ni naslednik modela Škoda Rapid spaceback, ampak se z dolžino 4,36 metra in medosno razdaljo kar 2,65 metra postavlja v najbolj vsestransko zanimiv avtomobilski razred. Na račun tistega, kar nam namigujejo že dimenzije Škode Scale, zavidljivo prostornost ponuja tudi prtljažnik, ki v osnovi meri 467 litrov, z zloženimi zadnjimi sedeži pa 1.410 litrov.

Prtljažnik meri 467 L
Prtljažnik meri 467 L Avtor: Andraž Lazič

Več kot dovolj, da navduši družine, pa tudi tiste, ki radi uživajo v aktivnostih na prostem. Pametno pakiranje spretnih Škodinih inženirjev ni prineslo le velikega prtljažnika, temveč je radodarno odmerjen tudi potniški prostor. Celo višje rasle potnike bo na zadnjih sedežih presenetil prostor za kolena in glave. Opcijsko je na voljo tudi dvojno dna prtlajžnika je mogoče prtljažnik pregraditi na dva dela. Nosilno dno prtljažnika je treba le izvleči in ga namestiti v spodnji nosilec.

Nova Škoda Scala je opremljena s številnimi Simply Clever rešitvami.
Nova Škoda Scala je opremljena s številnimi Simply Clever rešitvami. Avtor: Andraž Lazič

Če ste pristaš kvalitetne opreme za avto in želite, da bi vaša Škoda Scala ostala dobro ohranjena čim dlje časa, potem vam priporočamo nakup te dvostranske obloge za prtljažni prostor. V prtljažniku pogosto prevažamo izdelke, ki so umazani, se zlahka razlijejo ali pa pustijo za sabo druge sledi, ki jih je potrebno očistiti. Z namestitvijo obloge prtljažnega dna boste zaščitili vaš avtomobil in prihranili veliko časa, saj je obloga zaradi kakovostnih materialov zelo enostavna za vzdrževanje. Obloga prtljažnega dna se vaši Škodi Scala 100% prilega, saj je narejena po merah prav tega vozila. S tem nudi zaščito celotni površini prtljažnega prostora.

Prtljažno korito za Škoda Scala (2019 ->)

Zadnje novice

PAKETI OPREME - Active, Ambition in Style

Več informacij

PRIMERJAVA: Škoda Scala, Rapid, ali Octavia

Več informacij

Simply Clever - Scala je preprosto pametna!

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA